Політика

Народний обранець від Житомира Борислав Розенблат потрапив у Топ-10 рейтингу депутатів-реформаторів

19 May 2016, 16:47

Народний обранець від Житомира Борислав Розенблат потрапив у Топ-10 депутатів-реформаторів згідно з рейтингом VoxUkraine.

«На початку 2016 року VoxUkraine склав рейтинг депутатів-реформаторівВерховної Ради 8 скликання, який заснований на Індексі моніторингу реформ (iMoRe). Суть рейтингу – ми проаналізували, як кожен народний обранець голосував за 90 законів, які експерти iMoRe визнали реформаторськими і проранжували в залежності від важливості законів. Підсумкова кількість балів у кожного депутата залежала від того, як він голосував за реформаторські закони. Через 3 місяці ми оновили рейтинг – додали майже п’ять десятків важливих законопроектів, а також детально проаналізували від чого залежить “реформаторська” активність депутата в Україні. Зараз при оцінці депутатів приймалися результати їх голосування по 139 ключових законопроектах, які були розглянуті Радою майже за 1,5 роки роботи. При підготовці рейтингу були використані дані тільки з відкритих джерел: iMoRe, DataVox, OpenRada», - повідомляє VoxUkraine.

Нагадаємо, Борислав Розенблат потрапив у трійку лідерів рейтингу депутатів Верховної Ради на основі їх голосування в 2015 році за найважливіші економічні закони. Народний обранець від Житомира отримав 171,5 балів.

Прес-служба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі