Політика

Чергова перемога Олега Ляшка

19 May 2016, 19:45

19 травня 2016 року Житомирська обласна організація Радикальної партії Олега Ляшка разом з головою Житомирської обласної організації партії і депутатом обласної ради - Іллею Смичком та однопартійцями, головами районних організацій, депутатами Житомирської області та Сидір Кізін голова Житомирської обласної організації ВО «Свобода», Рустам Раупов голова фракції Житомирської обласної ради «УКРОП» провели акцію під стінами Житомирського апеляційного адміністративного суду в підтримку Володимира Ковальчука. Який був обраний головою Рівненської обласної ради і у березні цього року його незаконнозвільнили з посади, одразу призначивши іншого голову — Олександра Корнійчука від БПП.

У квітні рівненський суд поновив Володимира Ковальчука на посаду але розпочалися щоденні суперечки в облраді, які тривали два тижні. Радикали наполягали, що В.Ковальчук вже поновлений і не потрібно жодного нормативного акта ради про його поновлення. Депутати інших фракцій та апарат ради заявляли, що поновити голову-радикала має сесія обласної ради, оскільки вона звільняла і є роботодавцем.

Сьогодні Радикали Житомирщини під стінами адмінсуду вимагали справедливого рішення суду, який має керуватись законами України, а не вказівками «бурштинової мафії».

Як розповів Ілля Смичок: «Володимир Ковальчук був обраний головою Рівненської обласної ради від Радикальної Партії Олега Ляшка. Разом з командою Радикалів Рівненщини, він боровся з незаконним видобутком бурштину і завадив вкрасти 35 тисяч гектарів землі, за що поплатився посадою. Сьогодні в місті Житомирі слухалася справа щодо поновлення Ковальчука на посаду. І наш однопартієць-колега виграв апеляційний суд у Житомирі. Виносячи рішення колегія суддів Житомирського апеляційного адміністративного суду залишила у силі рішення Рівненського окружного адмінсуду про поновлення Володимира Ковальчука на посаді голови облради.».

Після закінчення суду керівники районних та міських організацій перемістились до малої зали обласної ради, де голова Житомирської обласної організації партії і депутат обласної ради - Ілля Смичок разом зЛідером Олегом Ляшком в телефонному режимі провели робочу нараду. Метою наради було налагодження комунікацій та плідної роботи і співпраці між депутатами районних та обласних рад Радикальної Партії Олега Ляшка в Житомирській області.

Прес-служба Житомирської міської організації РПЛ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі