Місто

Бойовий побратим розповів, як загинув десантник з Житомирської області Радислав Атішев

20 May 2016, 11:54

У Житомирі вранці, 20 травня, на території 199 навчального центру ВДВ десантники прощалися зі своїм загиблим побратимом.

У грудні 2015 року Радислав Атішев підписав контракт, а з 6 квітня ніс службу у зоні АТО. 18 травня під час бойового чергування у промзоні Авдіївки десантник отримав смертельне кульове поранення.

«Радік прослужив 6 місяців і 1 тиждень. 2015 року він призивався по першій хвилі на контрактну службу, пройшов початкове навчання у навчальному центрі м. Житомир і продовжував свою службу в школі снайперів. Також при цьому навчальному центрі формувалася взводно-тактична група для виконання завдань на сході нашої країни, він разом з нами знаходився у м. Авдіївка, захищаючи нашу країну. 18 числа десь о 14-30 куля снайпера обірвала його життя, так як вони кажуть, що там воюють шахтарі, то шахтарі стріляють дуже добре. Куля зайшла там, де нема бронежилета, в правий бік і вийшла під ліву лопатку. Ну і все на своєму шляху зруйнувала», –розповів побратим бійця Сергій Гриб.

«Дуже була чуйна людина, хлопець ходив у церкву, вірив у Бога і як сестра сказала, він грав, був артист і по весіллях грав, людина творча. Бачите, ворожий снайпер забрав його життя. Нехай з Богом спочиває», – розповів волонтер Сергій Адам‘як.

Після прощання тіло бійця повезли у Бердичів, де його поховають 21 травня на місцевому кладовищі.

 
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі