Події

У Житомирській області на підприємстві загорілась цистерна з 3 тоннами бензину, є потерпілий

23 May 2016, 14:59

23 травня в селі Стара Чорторія Любарського району Житомирської області на території місцевого сільськогосподарського підприємства з цистерни витік і загорівся бензин.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«23 травня о 10:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Стара Чорторія Любарського району на території місцевого сільськогосподарського підприємства в резервуарному парку виник витік бензину з цистерни з подальшим загорянням запірної арматури та розлитого бензину на площі 4 кв. м. За вказаною адресою негайно виїхали бійці 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що в цистерні, з якої стався витік, знаходилось близько 3 тони бензину», - інформує УДСНС.

За допомогою піноутворювача рятувальники розпочали гасіння. До ліквідації пожежі було залучено Добровільну пожежну дружину господарства – для підвозу піску та води. Одночасно з цим проводилось охолодження 7 поруч розташованих цистерн. О 12:14 пожежу було локалізовано, станом на 14 годину ліквідація тривала.

На ліквідації надзвичайної події працювали 7 одиниць техніки та 35 чоловік особового складу.

Внаслідок загоряння постраждав місцевий мешканець, якого каретою швидкої допомоги доставили в Любарську центральну району лікарню.

Як повідомляв Житомир.info, в 2015 році в Житомирській області горіли відстійники сирзаводу, полум'я сягало висоти п'ятиповерхівки.

Фото УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі