Події

Житель Житомирської області «замінував» Одеський вокзал

24 May 2016, 17:32

 Житель Житомирської області «замінував» Одеський залізничний вокзал, СБУшники з поліцією затримали хулігана.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

«Упродовж одного тижня Служба безпеки України спільно з поліцією затримала трьох «телефонних» терористів. В Одесі правоохоронці затримали мешканця Житомирщини, який 5 травня у стані сильного алкогольного сп’яніння та з хуліганських мотивів «замінував» Одеський залізничний вокзал. Також затримано чоловіка, який 8 травня телефоном повідомив про теракт, що планується в одному із сіл Запорізької області. Свій дзвінок молодик пояснив хуліганськими мотивами.

У Черкасах співробітники СБ України спільно з поліцією затримали юнака, який 13 травня з власного мобільного телефону повідомив про «мінування» однієї із зупинок громадського транспорту. Причини чи мотиви свого вчинку затриманий пояснити не зміг.

У всіх випадках відкрито кримінальні провадження за ст. 259 Кримінального кодексу України. Відповідно до якої хибне повідомлення про мінування будь-яких об'єктів власності карається позбавленням волі на строк від двох до шести років. За повторний дзвінок передбачено позбавлення волі терміном від чотирьох до восьми років», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 26 січня 2016 року в Житомирі зранку замінували школу №6.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі