Суспільство

Через Житомирську область проходитиме всеукраїнський велопробіг «Вишиваний Шлях»

25 May 2016, 11:43

Через Житомирську область проходитиме всеукраїнський велопробіг «Вишиваний Шлях», участь у якому є безкоштовною. Велопробіг стартує 11 червня в Ужгороді та 13 червня у Харкові і завершиться 28 червня у Києві, коли обидві групи велосипедистів символічно об’єднають Захід і Схід України.

Про це Житомир.info повідомили організатори велопробігу.

«Велопробіг проходитиме протягом 11-28 червня 2016 року через всю Україну, а 24-27 червня велика група велосипедистів із супроводом оперативної та технічної груп завітає до Житомирської області.

24.06  Чуднів

25.06 Чуднів- Житомир

26.06 Житомир - Радомишль

27.06 Радомишль», – йдеться в повідомленні.

Велопробіг проводитиметься наступним чином: дві групи велосипедистів виїдуть із кінцевих точок «Вишиваного Шляху» - з Ужгорода та Харкова - назустріч одна одній. Перша група виїжджає з Ужгорода 11 червня і рухається за маршрутом Ужгород-Київ, відповідно, долаючи половину Шляху. Друга група виїжджає з Харкова 13 червня і рухається в напрямку Києва.

«Обидві групи будуть супроводжувати організатори, оперативна знімальна група та технічна група, яка перевозитиме мобільну веломайстерню, туристичне спорядження та харчі учасників велопробігу. Також передбачена організація екскурсійно-розважальної програми у деяких пунктах маршруту та публікація щоденних відеозвітів проходження велопробігу на офіційному YouTube каналі проекту та в ефірі телевізійних партнерів заходу.

Учасникам не обов’язково проїжджати весь «Вишиваний Шлях». Кожен охочий може приєднатися до велопробігу, або ж припинити свою участь у ньому на будь-якому його етапі. Наприклад, можна долучитися до групи велосипедистів у Львові і проїхати частину Шляху до Житомира, або ж проїхати відрізок маршруту лише в Полтавській області. Детальна інформація та план проведення велопробігу із зазначеними місцями та датами доступні на сайті www.ornamentway.co», – повідомили організатори.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян запрошують на ювілейну «Дивогонку» в гідропарк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі