Місто

Працівники ТДВ «ЖЛ» сподіваються на підтримку нового начальника ГУ Нацполіції в Житомирській області

26 May 2016, 09:15

Біля Житомирського обласного управління Національної поліції - кордон правоохоронців, навпроти них - працівники кондитерської фабрики. Співробітники Товариства з додатковою відповідальністю «ЖЛ», які залишилися без роботи і не можуть потрапити на робочі місця, прийшли до нового начальника поліції за допомогою.

«Фабрику незаконно захопила група людей, яка утримує її вже шість місяців, люди шість місяців без роботи, їхні сім’ї без роботи. Кількість працівників на фабриці - 2 тисячі людей. І люди не можуть туди потрапити мирно, щоб їх туди допустили. Тому що там незаконно стоїть ДСО, яка фізично не пускає людей, а битися ми не будемо, ми хочемо, щоб все було по закону», - каже співвласник ТДВ «ЖЛ» Денис Долинський.

«Як виявилося у минулий четвер, ще одна перешкода - це працівники поліції. Я не можу нічого сказати про працівників Житомирської області, оскільки вони жодних перешкод не чинили, чинили перешкоди працівники спецпідрозділу, які, до речі, не житомирські. Люди, які були присутні, бачили, що певна особа, яка не є працівником поліції, Назар Дмитрасевич, надавала вказівки пану Рудику, як слід діяти. Навіть був конфлікт між працівниками «Беркуту» і цим Дмитрасевичем, тому що працівники «Беркуту» відмовлялись виконувати вказівки, на що він їм казав, що платить гроші. А люди озлоблюються і ви скоро не стримаєте цього конфлікту, не стримаєте. І закінчиться все дійсно фізичною розправою, а можна ж просто не втручатися», - вважає  адвокат ТДВ «ЖЛ» Катерина Нікітюк.

Начальник обласної поліції попросив часу для вивчення проблем.

«Я готовий прийняти від вас письмову заяву і, наприклад, завтра вашому представнику після вичитки ваших проблем довести дати, коли буде прийнято рішення по вашій заяві», - повідомив  начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Керівництво житомирської кондитерської фабрики сподівається на підтримку правоохоронних органів, щоб люди нарешті зайняли свої робочі місця на підприємстві.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі