Місто

До бабусі чи на курорт: куди житомиряни радять відправити дитину на відпочинок

26 May 2016, 12:20

Вже зовсім скоро навчання у школах закінчиться, почнуться канікули, а перед батьками житомирських школярів постане питання - куди відправити своє чадо на відпочинок. Де можна недорого, а головне якісно оздоровити дитину ми поцікавились в перехожих.

«Найкращий варіант - це до бабусі в село, набиратися здоров'я, енергії. Там найкращий відпочинок в домашніх умовах. Якщо є у батьків звичайно, можливості, то це море. Подихати хорошим повітрям морським, покупатись, поправити здоров'я», - вважає житомирянин Сергій.

«Найкраще баба глядить. Вони там в бабці і позасмагають, і попрацюють. А за кордон - не в кожної матері є можливість. Ми зараз збідніли в Україні, ніде правди діти», - каже житомирянка Майя.

«Можливо, в дитячий табір. Це по-перше. Якщо за кордон, то це потрібен супровід батьків. По-друге, який зараз курс валют. Це скільки треба заробляти, щоб відправити дитину закордон? Треба бути мінімум мільйонером. А краще всього і дешевше за все - до бабусі в село. Хай спробують, як це попрацювати, зранку вставати. Бабуся їх там навчить життю», - переконаний житомирянин Максим.

«В санаторії, щоб дітей підлікувати, щоб діти були здоровіші, щоб протягом навчального року діти мали змогу не пропускати школу», - припускає житомирянка Ірина.

«Елементарно – до бабусі. А якщо ні, то південний берег Тетерева. І все. Куди ж ще відправиш? Скрізь дуже дорого», - переконаний житомирянин Віталій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі