Місто

У Житомирі збільшується попит на програмістів та веб-дизайнерів

26 May 2016, 17:10

Згідно досліджень аналітиків ринку праці України, професії в ІТ-сфері у найближчому майбутньому будуть ще більш популярні серед роботодавців, для «пожвавлення» інформаційних систем. Уже сьогодні на українському ринку праці все частіше зустрічаються оголошення про набір на роботу ІТ-спеціалістів. Житомирські розробники не відстають від загальнонаціональних трендів, більше – навіть випереджають. Адже Житомирський державний технологічний університет відомий своїми «сильними» програмістами.

Зокрема, компанія «ROSTDIGITAL» оголошує конкурс вакансій для веб-дизайнерів, PHP-програмістів, проект-менеджерів в Житомирі.

Як повідомляє директор компанії Олена Лисенко-Дворак, головним критерієм для тих, хто хоче працювати в колективі «ROSTDIGITAL», в першу чергу є професіоналізм, гнучкість та вміння працювати в команді. При цьому обіцяють достойну оплату праці, комфортне робоче місце.

Детальніше вимоги до освіти, досвіду роботи ви знайдете за посиланнями – веб-дизайнерам http://www.work.ua/jobs/2091241/, програмістам http://www.work.ua/jobs/2090609/, проект-менеджерам http://www.work.ua/jobs/2196544/.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі