Події

Житомирські поліцейські просять допомогти впізнати та знайти осіб, які пограбували місцевого жителя

26 May 2016, 17:39

Поліцейські головного управління Нацполіції в Житомирській області просять допомогти впізнати та знайти осіб, які пограбували місцевого жителя 24 травня.

«В провадженні Житомирського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області знаходиться кримінальне провадження внесене в ЄРДР від 26.05.2016 року по факту скоєння викрадення майна шляхом проникнення до підсобного приміщення громадянина України мешканця м. Житомира, який звернувся з заявою до Житомирського відділу поліції, про те, що в період часу з 19.00 години 24.05.16 року по 08.15 годину 25.05.16 року невідома особа шляхом підбору ключа проникла до підсобного приміщення, яке розташоване між 8-м та 9-м поверхом 1-го під’їзду будинку №17, що по вул. Народицькій в м. Житомирі, звідки таємно викрала електричну дриль марки не пам’ятає, сіро-синього кольору, сумка чорно-зеленого кольору розмір 120 на 60 см., камуфляж зеленого кольору, тактичні рукавиці зимові, чорного кольору, сума матеріального збитку становить 3 060 гривень.

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів було обстежено район скоєння даного злочину на предмет встановлення камер відеоспостереження. Під час обстеження було виявлено камери відеоспостереження, які зафіксували зображення невідомих осіб, які перебували в місці скоєння даного злочину та не входять до числа жителів та знайомих будинку, де відбувся злочин. З метою розкриття даного злочину з зображеннями даних осіб було орієнтовано відділи та відділення поліції ГУ НП в Житомирській області та інші можливості міліції, але інформації щодо осіб невідомих або їх місця знаходження не надійшло», – розповіли в ГУ НП в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростенському районі Житомирської області 22 травня двоє молодиків посеред ночі вдерлися до оселі пенсіонерів і, завдавши стареньким травм, забрали гроші та особисті речі. 

Фото надані ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі