Події

У Коростишеві поліцейські затримали нетверезого водія з чужою рушницею в машині

27 May 2016, 14:49

У Коростишеві під час огляду транспортного засобу, керманича якого було зупинено за водіння у нетверезому стані, правоохоронці виявили загорнуту в ковдру рушницю. Чоловік пояснив, що зброю знайшов. 

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«24 травня працівники Коростишівського відділу поліції на одній з вулиць міста помітили автомобіль, водій якого виконував непевні маневри на дорозі. Задля з’ясування обставин, інспектори зупинили транспортний засіб. За кермом перебував 30-річний житель райцентру з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

У салоні автомобіля на задньому сидінні поліцейські помітили загорнутий у ковдру предмет, зовні схожий на рушницю. Водій підтвердив, що це зброя, яку він кілька тижнів тому знайшов в одному з сіл району.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Автомобіль та зброю правоохоронці вилучили. Нині мисливську рушницю «ТОЗ-18» направлено на експертне дослідження.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Автомобіль та зброю правоохоронці вилучили. Нині мисливську рушницю «ТОЗ-18» направлено на експертне дослідження», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, поліція проводить перевірку за фактом перекриття дороги в Коростишевському районі Житомирської області.

Фото ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі