Місто

У Житомирі визначилися, хто отримає весілля на 200 000 гривень в подарунок

30 May 2016, 13:54

26 травня у Житомирі відбулася найбільш очікувана подія весільного сезону 2016 року – фінал проекту «Весілля в Подарунок 2». Цього разу три пари фіналістів змагалися за симпатії членів журі проекту та численних житомирян на великій сцені у самому центрі міста.

Усі фіналісти ретельно підготувалися до свого виступу, адже це була остання і вирішальна спроба підкорити серця глядачів яскравим виконанням будь-якого номеру на вибір самої пари. До уваги палких вболівальників, які невгамовно підтримували своїх фаворитів,  були запропоновані спів, танці та зворушлива фото інсталяція.

На додаток до виступів пар фіналістів, партнери проекту підготували велику розважальну програму, яка складалася з гарної живої музики, бармен шоу та фаєр шоу. Приємним сюрпризом для всіх присутніх стала пропозиція руки та серця від одного з партнерів проекту своїй дівчині. Зворушлива промова та неочікуваний флешмоб викликали сльози розчулення у багатьох глядачок.

Варто зазначити, що житомиряни взяли надзвичайно активну участь у голосуванні за пари, яке тривало більше тижня. До голосування долучилося більше 21 000 сторінок в соціальній мережі «ВКонтакте». Крім того, на спеціальні номери проекту було відправлено більше 800 sms повідомлень в підтримку фіналістів. Таким чином, результат голосування журі проекту був лише однією з трьох складових перемоги щасливої пари.

Наприкінці розважальної програми, лінії для голосування були закриті і, після підрахунку результатів усіх трьох голосувань, організатор проекту, Маріанна Нікітенко, оголосила пару переможців. Ними стала пара № 7 – Наталія та Сергій!

Тепер щасливі закохані з нетерпінням чекають на здійснення своєї мрії. Підготовка до їхнього весілля, кошторис якого складе понад 200 000 гривень, вже розпочалась!

Слідкуйте за тим, яке саме весілля подарує команда проекту щасливим молодятам в соціальній мережі «ВКонтакте», в офіційній групі проекту «Свадьба в подарок 2. Житомир!».

Фото: Андрій Майковець

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі