Суспільство

На прохання житомирського бійця військовій бригаді передали позашляховик для потреб АТО

31 May 2016, 17:10

На прохання житомирянина Олександра Євтушенка 31 травня родина Зубків передала позашляховик 54 окремій механізованій бригаді.

«Олександр працював в Житомирі страховим агентом, а потім кинув все і поїхав служити в АТО. І тепер він просто звернувся за допомогою і ми в родині вирішили, що маємо допомогти», – розповіла Людмила Зубко.

Автомобіль потрібен бригаді, щоб їздити в зоні АТО.

«У нас, на жаль, поки що в наших Збройних силах країна не має такої можливості забезпечити такою технікою, яка б відповідала нинішнім критеріям війни. Ми звернулись до Зубка Сергія Геннадійовича з проханням допомогти нам, нашому підрозділу з придбанням легкового автомобіля, щоб їздити по зоні АТО. Ми дуже вдячні всім, хто допомагав нам з цією машиною. Нехай ця машина прослужить нам дуже довго, нехай нічого з нею не стається, а ми будемо робити свою справу. Будемо надіятись, що скоро ця війна закінчиться, тому що вона, по суті, нікому не потрібна. І хочеться, щоб не забували, що зараз війна продовжується, і там іде серйозна війна, просто хочеться, щоб суспільство, жителі міста не забували про це», –  зазначив Олександр Євтушенко.

Як повідомляв Житомир.info, волонтери з Радомишльського району передали відремонтований УАЗ для бійців 72-ї бригади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі