Суспільство

Учень житомирської школи представлятиме Україну на міжнародній олімпіаді в Токіо

31 May 2016, 17:54

Учень 10 класу Житомирської ЗОШ І – ІІІ ступенів №30 Костянтин Варварик у серпні  захищатиме честь України на міжнародній учнівській олімпіаді в Токіо.

Про це Житомир.info повідомив проректор Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Сюравчик.

«Серед восьми найкращих за підсумками IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії десятикласників потрібно було відібрати чотирьох, які у серпні змагатимуться в Токіо з однолітками зі всього світу в олімпіаді з наук про Землю. Після тижневих зборів очолив список претендентів на поїздку до Японії учень 10 класу Житомирської ЗОШ І – ІІІ ступенів №30 Варварик Костянтин.

Цей учень протягом останніх трьох років на ІІІ етапі учнівських олімпіад демонструє відмінні знання не тільки з географії, але і з філологічних дисциплін (у його активі дипломи І ступеня в олімпіадах з української та польської мов; є дипломи ІІ і ІІІ ступеня з російської мови). За підсумками 2013 – 2016 років він є найкращим за рейтингом серед школярів області», – зазначив Микола Сюравчик.

Як повідомляв Житомир.info, житомирський школяр отримав золоту медаль на міжнародній олімпіаді з екології.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі