Політика

Володимир Кропивницький вітає дітей з Міжнародним днем захисту дітей

1 June 2016, 18:54

 «День захисту дітей - особливе свято не лише для підростаючого покоління, але й для дорослих. Це нагадування про відповідальність за виховання та розвиток молоді. Від нас залежить, як складеться доля кожної маленької людини. А для щасливого дитинства потрібно зовсім небагато - увага, надійний захист, комфортних умов життя та можливостей для розвитку.  Ми, дорослі, маємо оберігати їх, створювати сьогодні умови для їхнього кращого завтра – зробити їхнє дитинство безпечним і щасливим», - такими словами депутат Житомирської обласної ради Володимир Кропивницький вітав дітей у с. Тетерівка Житомирського району на заході, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.

У програмі свята був і концерт за участю дитячих колективів і різноманітні розваги, організовані сільською радою.

Депутат завітав з подарунками для дітлахів. Усі – від мала до велика – поласували смачним морозивом та отримали у подарунок повітряні жовто-блакитні кульки з написом «Житомирщина – край героїв».

Діткам-вихованцям з Тетерівського інтернату Володимир Кропивницький також передав партію солодких подарунків, який голова Тетерівської сільської ради Валентина Ільницька пообіцяла передати особисто.

«Я щиро вдячний сільській раді за запрошення на це свято. Бо бачити таких талановитих і щасливих дітей – це справжнє щастя для мене. Діти зарядили мене шаленим позитивом і наповнили енергією надовго», - відзначив Володимир Кропивницький.

Приємним і неочікуваним завершенням свята став дитячий флеш-моб у вишиванках.

Прес-служба Володимира Кропивницького

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі