Місто

На Соборному майдані в Житомирі зустрінуть загиблого десантника, якого везуть ховати в Хмельницьку область

1 June 2016, 19:34

Пізно ввечері 1 червня на Соборному майдані Житомира волонтери організовують зустріч та прощання із загиблим бійцем 81-ї аеромобільної бригади Василем Шемчуком.

Про це Житомир.info повідомилаТетяна, волонтер ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» в Житомирі.

Зустріч планується о 20-20.30 годині біля стели загиблим героям.

«Василь Шемчук, 22 червня 1978 року народження, позивний Балу. Десантник, був у 95-й бригаді, переведений по контракту у 81-у бригаду. Родом із Старокостянтинівського району Хмельницької області. Бійця везтимуть на батьківщину із зупинкою в Житомирі, щоб волонтери та товариші по службі мали змогу віддати йому останню шану. З дітей у нього залишився син, є сестра», - розповіла Тетяна.

Волонтер Наталія Горкуша додала, що боєць загинув орієнтовно 30 травня під Пісками. Обставин його загибелі вона не знає. Знайомі загиблого бійця в коментарях пишуть, що Василь Шемчук родом з села Жабче Хмельницької області.

Небайдужих житомирян просять прийти на Соборний майдан для прощання із захисником.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 26 квітня о 20.10 на майдані Корольова люди навколішки зустріли загиблого в АТО Олександра Залізка.

Вася Балу. Фото зі сторінки у Facebook Наталії Горкуші

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі