Політика

Близько тисячі маленьких житомирян розважалися на Святі дитинства

2 June 2016, 13:43

Аквагрим, фотозони, солодка вата, шоу мильних бульбашок, улюблені мультиплікаційні та казкові герої, надувні атракціони - свято про яке мріє чи не кожна дитина. Саме таке дійство відбулося у День захисту дітей в мікрорайоні Польова за сприяння голови Житомирської міської організації партії  "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Олександра Рабіновича.

Хоча початок заходу анонсували о 18:00, дітвора у «повній бойовій готовності» до розваг була ще за годину до офіційного відкриття свята.

Із самого початку дійства дітвору розважали Маша (з мультфільму "Маша та ведмідь") та Джек Горобець ( з фільму "Пірати Карибського моря"), клоун та ковбой. Діти брали участь у різноманітних конкурсах, смакували солодкою ватою, а також охоче фотографувалися з ростовими ляльками - шаленою білкою з мультфільму "Льодовиковий період" та левом Алексом з "Мадагаскару". У найменших мешканців Польової особливою популярністю користувалося шоу мильних бульбашок.

Показове шоу для дітвори організували і житомирські пожежники. Вони показали дітям як працює пожежне авто, з пожежного рукава поливали Фізкультурно-оздоровчий комплекс, біля якого і відбувалося свято.

Та найбільше емоцій у дітей викликали надувна гірка. Проїхатися на ній хотів чи не кожен учасник свята. Тому аби усі бажаючі залишились задоволеними Свято дитинства довелося продовжити аж до 22:00.

«Я щасливий сьогодні був бачити на нашому святі таку неймовірну кількість маленьких мешканців нашого міста. Приємно також було бачити те, що вони проводили разом час зі своїми батьками. Але зазвичай, через зайнятість на роботі, у нас не завжди є достатньо часу для спілкування та розваг з дітьми. Першого червня організовується багато заходів для діток, але насправді ми повинні завжди пам’ятати про те, що їм потрібно приділяти увагу кожного дня.

Вони повинні відчувати себе щасливими протягом всього року – щогодини і щохвилини.  Головне, щоб вони всі були здорові, а все інше і так буде», - по закінченню заходу зазначив Олександр Рабінович.

 Прес-служба Житомирської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі