Влада

Відпускні вчителям Житомира частково виплатили за рахунок економії на енергоносіях, - Сухомлин

2 June 2016, 19:23

Відпускні кошти педагогічним працівникам Житомира вдалося частково виплатити за рахунок економії на енергоносіях.

Про це Житомир.info 2 червня розповів мер Житомира Сергій Сухомлин після зустрічі міністра освіти і науки України Лілії Гриневич з представниками влади та освітянами міста.

«Ми бережливо поставилися до використання бюджетних коштів, зокрема достатньо серйозна економія по енергоносіях за опалювальний період: сума нараховує близько 12 мільйонів гривень. Це дало можливість частину коштів перенаправити на освіту. Це по-перше. Друге: в нас все ж таки є невиплачена заборгованість, близько 2 мільйонів гривень, по енергоносіях. І ми свідомо пішли на цю заборгованість для того, щоб забезпечити виплату відпускних, і дякуючи депутатам міської ради, 5,5 мільйонів гривень було виділено з міського бюджету. Це той ресурс, який допоміг вирішити питання з відпускними у місті Житомирі», - розповів Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня до Житомира прибули з візитом перша леді України Марина Порошенко та міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Влада міста сподівалася вирішити проблему відпускних вчителям за рахунок стабілізаційного фонду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі