Місто

У житомирському гідропарку робоча група проводить інвентаризацію усього майна

3 June 2016, 15:18

Ревізійна група міської ради 3 червня ретельно перевірила наявність кожної позиції, яка знаходиться на балансі житомирського гідропарку.

«Ні для кого не є секретом, що три місяці тому ми почали інспектування парків, з чого почався конфлікт з директором парку, йому це дуже не сподобалося, всі знають чим це закінчилось: порушено кримінальне провадження. Після того нам депутати виділили кошти на проведення аудиту КП «Парк», аудит в стадії завершення і ми розмовляли з людиною, яка проводить аудит, це Анатолій Камінський і він говорить, що для повного аудиту має бути проведена інвентаризація», - каже секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.

Робоча група на чолі з секретарем міської ради та новим директором комунального підприємства «Парк» майже одразу виявила проблеми.

«На території гідропарку 59 човнів, а на човновій парку ім. Гагаріна - 10 човнів. Це рахується стільки, а в наявності є 20», - повідомила завідуюча господарством КП «Парк» Ольга Кузмінська.

«Перше, що одразу впало в око - це система відеоспостереження на 12 тисяч, якої теж не існує. Це тільки дві позиції, які ми побачили, а список дуже довгий», - додає директор КП «Парк» Володимир Шуст.

Завідувач гідропарку запевняє - керівництво шукає шляхи його звільнення і заздалегідь дало вказівку перемістити човни.

За словами членів робочої групи, комунальне підприємство «Парк» може працювати набагато більш ефективно, і аудит та ревізія майна - це перші кроки на шляху до його реорганізації та оновлення.

«Ми відкрили човнову станцію минулого тижня, минулих вихідних, вперше в цьому сезоні. За суботу - неділю човнова станція заробила 10 тисяч гривень. Такого тут в житті не було. Ми принесли гроші в бухгалтерію, в мене бухгалтери ахнули, що човнова станція заробляла три, а заробила 10. От вам приклад того, чого таке негативне ставлення», - розповів Володимир Шуст.

«Була Масляна, це було холодно, ми тоді заробили касу 40 тисяч», – додає Наталія Чиж.

Результати ревізії члени робочої групи обіцяють оприлюднити та провести службові перевірки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі