Місто

Більше двохсот житомирських дітлахів взяли участь у ювілейній «Дивогонці»

5 June 2016, 14:50

5 червня з самого ранку в житомирському гідропарку починають збиратись діти разом з батьками на велосипедах, самокатах та біговелах. Усі вони прийшли, щоб взяти участь в ювілейній десятій «Дивогонці» - велоперегонах на швидкість серед дітей, які традиційно проходять в житомирському гідропарку вже п’ятий рік поспіль.

О 10:30 на старт виходять перші наймолодші учасники змагань. Організатори розповідають: «Дивогонка» розділена на 2 етапи – для дітей до 8 років і від 8 до 12 років. Формат «Дивогонки» - це змагання та водночас дитяче свято, тому усі учасники отримають гарантовані подарунки від спонсорів. 

«Це у нас ювілейна «Дивогонка», відбувається же вдесяте у Житомирі. 5 рік поспіль ми вже організовуємо. Рекордна кількість учасників. Планували на 200, приїхало 250», - каже співорганізатор «Дивогонки» у Житомирі Антон Клименко.

Вже два роки поспіль до організації дитячих велоперегонів долучається і міська влада.

«Дуже класно, дуже приємно, батьки задоволені. Участь для всіх безкоштовна. Попередня реєстрація – і ви учасник надзвичайно емоційного заходу. Я думаю, що всі задоволені, всі щасливі і такі заходи необхідно проводити», - каже начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

Організатор заходу – клуб велосипедистів м.Житомира «ВелоЖитомир» (velo.zt.ua). Проводити свято допомагали члени Національної скаутської організації України «ПЛАСТ».

«Водним партнером «Дивогонки» стала ТМ «Моршинська», частувала смачним морозивом ТМ «LASKA», солодощами – ТМ «ЛУКАС», пізнавальним – журнал «Пізнайко», розважальними – кінотеатр «Mutiplex», Квеструм Житомир 60 minutes та веломагазин veloonline.com. Найерудованіших учасників презентації книги «Зубасті задачки» житомирського автора Кузька Кузякіна видавництво «VIVAT» відзначило книжками цього ж автора «Кожен може стати принцесою» та «Ях(ТРАМВАЙ+ЗООПАРК)²»(читається «я помножити на трамвай плюс зоопарк у квадраті»)», - інформують організатори.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі