Місто

МФК «Житомир» обіграв ФК «Луцьк» в шостому турі чемпіонату України серед аматорів

6 June 2016, 09:16

У заключному матчі групового етапу аматорського чемпіонату України з футболу, який відбувся в суботу, 04 червня, МФК "Житомир" на домашньому полі стадіону "Колос" мінімально, 1:0, обіграв ФК "Луцьк".

Господарі практично з перших хвилин перехопили ініціативу і мали за гру чимало можливостей для взяття воріт, але лише Роман Гусак на 58 хвилині зумів скористатися своїм шансом і забити єдиний у цьому матчі гол, який і приніс МФК "Житомир" перемогу.

МФК "Житомир" – ФК "Луцьк" – 1:0 (1:0)
Гол: Єлісєєв (58)

Стадіон "Колос" (Житомир). 1000 глядачів

В іншому матчі Групи 1, ФК "Гірник" обіграв в гостях ФК "Малинськ" з рахунком 2:1

Відтак в підсумку МФК "Житомир" завершує сезон на третій позиції в групі, відстаючи від "Гірника" всього на одне очко. 

Підсумкова таблиця

М Команда І В Н П М О
1 ФК "Малинськ" (Рівненська обл.) 6 4 1 1 13:8 13
2 "Гірник" (Соснівка Львівської обл.) 6 3 2 1 12:4 11
3 МФК "Житомир" 6 3 1 2 6:5 10
4 ФК "Луцьк" (Волинська обл.) 6 0 0 6 4:18 0

На цьому сезон в аматорах 2016 для МФК "Житомир" завершується. У фінальну частину з нашої групи виходить лише ФК "Малинськ". Втім дебют для житомирян можна вважати успішним, адже команда, створена, фактично, за два тижні до змагань, зуміла показати непогані результати, програвши лише лідеру групи.

За словами президента МФК "Житомир" Руслана Павлюка, в червні команда розпочне підготовку до нового сезону - вже в серпні стартує новий аматорський чемпіонат, який буде проходити за системою "осінь-весна". Має бути повноцінний календар на 10-12 команд. В червні команда проведе тренувальні збори. В липні МФК "Житомир" зіграє декілька товариських ігор для підготовки до нового сезону. 

Спортивний Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі