Місто

Житомирян запрошують на зустріч з успішними людьми, щоб дізнатись, як змінити місто

6 June 2016, 16:04

Житомирян запрошують 14 червня о 18.00 год. на публічну розмову «Житомир, зроби голосніше!», що відбудеться в обласній філармонії.

Про це Житомир.info повідомили організатори – громадська організація «Житомир, зроби голосніше».

«Цей проект – ініціатива людей, які родом із Житомира і мають приклади успішного соціально-відповідального бізнесу. Під час живого спілкування із цими людьми ми хочемо надихнути житомирян на створення нових старт-апів, показати, що в Житомирі це реально», – розповіла одна з ініціаторок проекту, депутат Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва.

Організатори запрошують  всіх бажаючих.

 «Якщо ти:

- прагнеш знайти однодумців і бути в команді, де 1+1= 3...5 і навіть 100!

- без зайвих переконань розумієш, що зміни починаються з себе і хочеш почути, що можна зробити вже зараз і якими інструментами користуватися ;

- маєш своє улюблене місце в Житомирі, яке, на твою думку, може позмагатися зі світовими top-100 ;

- чув про зміни в Івано-Франківську, Львові, Чернівцях (чи хочеш про них почути детальніше ) і віриш, що у Житомирі можна зробити ще краще;

- хочеш дізнатися, як привабити до свого міста тисячі туристів, а головне – чому вони мають захотіти до нас приїхати ;

- знаєш земляків, що надихають, або сам можеш надихнути кого завгодно;

- віриш, що за 5 років Житомир буде не впізнати...Без вагань долучайся!

Ми ж детальніше розкажемо про себе, пригостимо кавою та запропонуємо свою концепцію готових бізнес-ідей для Житомира і заради нього, щоб перетворити місто на бізнес-туристично-привабли  вий осередок. А також анонсуємо одну приємну новину, про яку ти дізнаєшся лише якщо завітаєш на захід», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня у Житомирі зустрічали першу леді України Марину Порошенко та Міністра освіти й науки Лілію Гриневич, які приїхали на заключний тренінг першого етапу з розвитку інклюзивної освіти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі