Місто

Компанія «Рудь» організувала тепле родинне Свято морозива для всіх житомирян

7 June 2016, 10:09

5 червня у Житомирі відбувся незабутній захід від компанії «Рудь» – Свято морозива. 12-й рік поспіль компанія розважала своїх найдорожчих любителів «солодкого холоду».

Свято пройшло під девізом: «Морозиво «Рудь» - з теплом до кожного». Позитивно, яскраво, дивовижно провели свій час житомирські родини на улюбленому смачному заході. Жителі та гості міста розважалися на повну: брали участь в різноманітних атракціонах від компанії «Рудь», проявляли свої таланти на головній сцені свята, фотографувалися та насолоджувалися кращим морозивом країни від ТМ «Рудь».

Цього року компанія запросила на свято 250 дітей із малозахищених сімей, дітей-сиріт та дітей учасників АТО. Всі вони розважалися на атракціонах та отримали приємні сувеніри ТМ «Рудь».

Смачно і весело проводили свій час і ті, хто потрапив на головну сцену. Вони брали участь у конкурсах, демонстрували свої таланти, за що отримували сувеніри на згадку.

Формат свята зберіг свої традиції – кожен бажаючий розважався на атракціонах, розраховуючись особливою місцевою валютою – «рудиками». А розігнатися було де і як: за рудики робили оригінальні зачіски, модний аквагрим, стильні тату, купували оригінальну сувенірну продукцію ТМ «Рудь», веселилися на батуті та інших атракціонах.

Президент ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Володимирович Рудь з особливою радістю та теплом звернувся до рідних житомирян.

«В цьому році компанія «Рудь» проведе більше 60 заходів у різних куточках України. У всіх цих містах збираються десятки тисяч людей, для яких ми робимо незабутнє родинне свято – тепле, радісне, справжнє. Воно проводиться перш за все для того, щоб розважити наших відвідувачів, щоб кожен зрозумів, що таке морозиво ТМ «Рудь» і що таке справжнє смачне свято».

Море людей, море радості та справжніх емоцій є невід’ємною частиною Свята морозива. Компанія турбується, щоб така тепла атмосфера була присутня на кожному святі. 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі