Події

У Житомирі гілка впала на автомобіль, в якому їхали молодята

7 June 2016, 11:03

У Житомирі 6 червня на вулиці Старовільській гілка дерева упала на автомобіль Opel Combo, який рухався у напрямку центру і розбила лобове скло. Водій автомобіля Євгеній Бельке розповів, що разом з дружиною їхали у туристичне агентство, вони побралися менше тижня тому і планували їхати у весільну подорож.

«Після весілля в турагентство їхали і просто впала гілка. Вона тут трималася ви ж бачите, на чому. Я в шоці, якби хтось їхав на мотоциклі, могла б бути смерть. Я встиг загальмувати, але все одно», - розповідає Євгеній.

Житомирянин, який живе неподалік, розповів журналістам, що він неодноразово звертався до міської ради з проханням кронувати старі дерева, але отримував лише відписки.

«У мене ціла переписка з міськвиконкомом є. Пишуть: от в наступному році закладемо - тоді. І так рік за роком проходять десятиріччя. Там люди за свій рахунок спилюють, по 2,5 тисячі платять, тому що з міськвиконкомом марно говорити. У мене ціла переписка є, я плюнув і вже 5 років не пишу», - розповів житомирянин Володимир Осипанов.

Одразу після аварії автовласник зізнався, що планує через суд вимагати, аби комунальники відшкодували збитки, а от весільна подорож тепер під питанням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі