Місто

У Житомирі автобуси ПП «Шеріфф» знову вийшли на маршрут №58 «Мальованка-Діагностичний центр»

8 June 2016, 09:32

З шостого червня маршрутні автобуси ПП «Шеріфф» знову перевозять пасажирів по маршруту «Мальованка-Діагностичний центр».

Автобуси вийшли на звичний маршрут після того, як у судах завершився розгляд позову ПП «Шеріфф» до управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради, конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування в особі виконавчого комітету Житомирської міської ради, ТДВ «Житомирське АТП 11827» про визнання протиправними дій, скасування рішення конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті №58 та скасування наказу управління транспорту і зв’язку міської ради щодо визнання недійсним договору.

«Наше підприємство почало працювати з 2010 року, зараз у нас шість маршрутів: 30, 33, 19, 47, 58 та 3. 12 червня минулого року був проведений перший конкурс по маршруту №58,  до якого ПП «Шеріфф» не допустили. У вересні 2015 року міська влада проводила конкурс по маршрутах №58 та №11, до якого нас теж неправомірно не допустили . Причиною стала безпідставна заява про непідтверджене порушення річної давнини. Наслідком стало наше звернення до суду про незаконне зняття з обох конкурсів. У січні 2016 року суд першої інстанції задовільнив наш позов, але виконкомом міської ради та ТДВ Житомирське АТП 11827 була подана апеляція. 16 березня 2016 року Житомирський апеляційний адміністративний суд  залишив апеляцію без задоволення, а апеляційну скаргу ТДВ «Житомирське АТП 11827» задовільнив частково. Це «частково» було не зовсім зрозуміле, тому управління транспорту та зв’язку міської ради звернулося до апеляційного суду за роз’ясненням. Після оголошення в газеті «Місто» ми звернулися до управління транспорту, надали документи згідно вимог та з ПП «Шеріфф» було укладено тимчасовий договір терміном на три місяці. 6.06.2016 автобуси ПП «Шеріфф» виїхали на маршрут №58, де курсують на даний час. Після цього буде оголошено та проведено новий конкурс на подальше обслуговування даного маршруту. Ми також будемо брати участь», - розповів директор ПП «Шеріфф» Олександр Янчук.

До звичних автобусів «Рута» маршруту №58  зараз додали новий автобус – «Атаман 09306», який має змогу перевозити більше пасажирів. За словами Олександра Янчука, підприємство постійно оновлює автопарк і на шести маршрутах вже курсують 42 нових автобуси. В перспективі підприємство планує і надалі оновлювати свій рухомий склад.

«У нас більшість автобусів 2013 та 2014 років випуску і 13 нових автобусів «Рута-25 А Нова» 2015 року. Ми постійно оновлюємо автобусний парк, бо це додаткові бали для участі у конкурсі перевізників, але найголовніше – це комфорт та безпека пасажирів», - наголосив Олександр Янчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі