Події

Кількість жертв ДТП під Житомиром збільшилася до трьох, двоє братів із Закарпаття – в реанімації

8 June 2016, 11:44

Подробиці ДТП, яка сталася 7 червня на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Сонячне Житомирського району, розповіли у поліції.

«Попередньо встановлено, причиною ДТП стало – автомобіль Mercedes виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з автомобілем Renault. В результаті водії обох автомобілів від отриманих травм загинули на місці пригоди, до лікарні було доставлено ще трьох людей: двох пасажирів автомобіля Mercedes і одного пасажира автомобіля Renault. На жаль, останній від отриманих травм, під час надання медичної допомоги помер, двоє інших потерпілих знаходяться у реанімаційному відділенні обласної лікарні, їм надається необхідна медична допомога.

Водії - один з Волині, інший із Закарпаття, пасажир, який помер у лікарні, він 1973 року народження, він також житель Волинської області, двоє інших пасажирів, які на даний час перебувають у лікарні, 1980 і 1984 року, вони - жителі Закарпатської області, два брати», - розповіла речниця ГУ НП в Житомирській області Алла Ващенко.

За вказаним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Нині проводяться слідчі дії для встановлення обставин та причин ДТП.

За кермом автомобіля Renault перебував 45-річний житель Волинської області, а Mercedes керував 37-річний житель Закарпаття.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня у результаті лобового зіткнення двох автомобілів у Житомирському районі загинули водії обох автомобілів, а троє пасажирів потрапили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі