Події

Одного із затриманих житомирських поліцейських знову взяли під варту і збільшили розмір застави до 108 тис. грн

8 June 2016, 16:18

У Житомирському апеляційному суді 8 червня розглядали апеляційну скаргу військової прокуратури Центрального регіону, стосовно справи одного з трьох поліцейських, яких третього червня затримали за хабарі та розповсюдження наркотиків.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написала громадська активістка Ірина Коцюба.

«Сьогодні апеляцію військової прокуратури прийняли в суді. Під стражу взяли одного з трьох поліцейських, які розповсюджували амфетамін. Чекаємо всіх завтра на двох засіданнях в апеляційному суді Засідання на 11.30 та 12.20», – написала Ірина Коцюба.

У коментарі Житомир.info активістка розповіла, що з 7 травня одного з затриманих випустили під заставу.

«Їх затримали 3 червня, в п’ятницю. У суботу був суд, встановили заставу в 29 тисяч гривень. 6 червня за одного з них внесли заставу і 7-го його випустили. Прокуратура з рішенням суду не погодилась і подала апеляцію. Сьогодні був суд, який вирішив, що його знову беруть під варту на 50 днів поки йде слідство, і встановили заставу в 108 тисяч грнивень. Його одразу взяли під варту. Завтра ще два суди», – зазначила Ірина Коцюба.

Військова прокуратура була не задоволена першим рішенням суду та розміром застави і подала апеляцію.

«Ми подали до суду. Суд дав їм залог близько 30 тисяч гривень, смішна сума. І ми написали апеляцію, і сьогодні вже було засідання по одному. Суд прийняв рішення знову взяти його під варту і підняв заставу до 100-108 тисяч. Завтра знову апеляція, і після завтра ще одна. Сьогодні на засіданні нас підтримувала громадськість», – розповів  Житомир.info заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня затримані за хабар житомирські поліцейські перебували під вартою, але суддя встановив заставу в 29 тис. грн.

Фото зі сторінки Ірини Коцюби в мережі Facebook 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі