Влада

Машковський не погодив нового начальника управління юстиції в Житомирській області, Мінюст знову оголосив конкурс

8 June 2016, 17:39

Міністерство юстиції 30 травня оголосило конкурс на посаду начальника головного територіального управління юстиції в Житомирській області, бо губернатор Сергій Машковський не погодив попереднього кандидата.

Наказ про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад опублікований на сайті Мінюсту.

Крім начальника конкурс також оголошено на посаду заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальника управління державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

Документи від претендентів на посади приймаються до 15 червня. Конкурсний відбір буде проводитися з 29 червня по 1 липня.

Нагадаємо, 25 січня цього року Міністерство юстиції оголосило конкурс на заміщення вакантної посади начальника обласного управління юстиції. Джерела Житомир.info повідомили, що кандидатом на посаду начальника був Олександр Грабар, який пройшов конкурсний відбір, але його не погодив губернатор Сергій Машковський.

Машковський розповів, що не мав інформації про всіх кандидатів на посаду начальника обласного управління юстиції і, фактично, був поставлений перед фактом.

«Кандидатура на посаду начальника головного територіального управління юстиції в Житомирській області Грабара Олександра Володимировича була запропонована центральним органом виконавчої влади. Щодо конкурсу, який був проведений в Мінюсті – нам не було надано детальної інформації про всіх учасників, критерії відбору та склад комісії. Процедура погодження кандидатури не є технічною, а передбачає ґрунтовне вивчення та опрацювання інформації про всіх кандидатів і ми, як орган виконавчої влади, несемо відповідальність за призначення в нашій області», - прокоментував Сергій Машковський.

На сайті Міністерства юстиції є інформація, що Олександр Володимирович Грабар був начальником реєстраційної служби головного управління юстиції у м. Севастополі.

Як повідомляв Житомир.info, Олег Горай, який керував обласним управління юстиції з червня 2015 року, звільнився в січні цього року. На сайті Міністерства юстиції зазначено, що зараз керує управлінням Волошина Ірина Петрівна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі