Події

У Житомирі патрульні поліцейські врятували від самогубства 9-річного хлопчика

9 June 2016, 16:13

У Житомирі 9-річний хлопчик хотів покінчити життя самогубством, вистрибнувши з вікна 2-го поверху будинку. Дитину врятували патрульні поліцейські, які прибули на місце події і вмовили хлопчика не стрибати.

Про це під час ефіру програми «Діалоги» на Житомир.info розповів т.в.о. начальника управління патрульної поліції Олександр Гуменюк.

«У нас був виклик нещодавно, коли патрульні прибули на виклик і дитина 9 років намагалася покінчити життя самогубством, вистрибнути з вікна. Коли вони прибули на виклик, там перебували двоє дітей: одна дитина 3-х років, а одна 9 років. Батьків вдома не було», – зазначив Олександр Гуменюк.

Деталі  в коментарі Житомир.info розповіла прес-офіцер управління патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

«Подія трапилася 2 червня. Заявниця зателефонувала на номер «102» і повідомила, що по вулиці Шелушкова, 60 (зараз вул. Князів Острозьких) хлопець намагається вистрибнути з вікна другого поверху будинку. На місце приїхав патруль. У складі патруля була дівчина, яка з точки зору психології підійшла до хлопця. В ході розмови з’ясувалося, що хлопцю 9 років і він має ознаки інвалідності. Почала з ним по-материнськи спілкуватись. Під час спілкування поліцейські помітили, що хлопчик поводив себе збентежено, агресивно і погрожував стрибнути з 2-го поверху. У ході розмови вдалося взяти у хлопця номер телефону мами. Поки мати не приїхала, патрулі були в тісному спілкуванні з хлопцем. Коли приїхала мама, з’ясувалося, що вона неодноразово залишає дітей самих вдома, з ним була ще маленька сестричка, їй три роки. Вони були зачинені в квартирі. Коли приїхала мама і відчинила квартиру, в квартирі виявили бруд, антисанітарію», – зазначила Діна Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, у програмі «Діалоги» головний коп Житомира розповів про роботу патрульних, незвичайні виклики та прокоментував резонансні події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі