Події

У Житомирі на вул. Довженка горіла квартира на 8 поверсі багатоповерхівки, причина - телевізор

10 June 2016, 09:44

Серед білого дня 8 червня у Житомирі сталася пожежа на 8 поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку.

Про це інформує прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«8 червня о 15:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі на 8-му поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку, що в місті Житомир. Рятувальників викликали очевидці події, які помітили, що з вікна йде дим. За вказаною адресою оперативно виїхало 2 пожежних відділення. На момент прибуття вогнеборців власників квартири на місці не було, а двері оселі були зачинені. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити ще одне відділення та застосувати пожежну автодрабину, за допомогою якої змогли б ззовні дістатися до осередку горіння. Однак власниця квартири відкрила двері. Ланка газодимозахисної служби провела розвідку пожежі, аби встановити місце знаходження осередку горіння. Ним виявився телевізор», - повідомляють в УДСНС.

Як уточнили Житомир.info в прес-службі, пожежа сталася на вулиці Довженка.

Рятувальники зазначають, що бійці ДСНС провели розвідку та, переконавшись у відсутності постраждалих, приступили до ліквідації загоряння. О 15:37 пожежу було локалізовано, о 15:42 ліквідовано. Вогонь знищив телевізор та пошкодив холодильник, на якому стояв.

На місці події працювало 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 11 чоловік особового складу ДСНС. Загиблих та травмованих немає.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно на вулиці Крилова у Житомирі горіла квартира в п’ятиповерховому будинку, господаря знайшли мертвим.

Місце пожежі. Фото УДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі