Місто

Підприємці зі Старого бульвару, у яких інспекція з благоустрою вилучила майно, вважають такі дії упередженими

10 June 2016, 13:23

Інспекція з благоустрою Житомирської міської ради 10 червня провела рейд на Старому бульварі, під час якого демонтувала обладнання для виготовлення солодкої вати, столи та холодильники, які не мали дозволів на торгівлю.

«Ми виконуємо рішення виконкому про те, що на Старому бульварі не дозволяється торгувати взагалі. Люди нехтують цим, ми зробили рейд і робимо вилучення товару. Його можна буде забрати на «Зеленбуді» у будь-який час з оплатою того, що ми витратили на демонтаж. Їх неодноразово попереджали, давали приписи, тому з нашого боку все нормально», - зазначив директор КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвінський.

Побачивши, що обладнання демонтують, деякі підприємці самотужки почали збирати речі і залишали місце торгівлі, ті, у кого вилучили майно, говорили, що вважають такі дії упередженими.

«Це реально упереджене ставлення. Ось купа МАФів стоїть з порушеннями, вони нікого не бачать», - розповів підприємець Олексій, у якого вилучили холодильник з морозивом.

Підприємець Роман Кучер, у якого раніше демонтували МАФ, розповів, що торгівлею на Старому бульварі займалася його дружина, доки він вирішує питання, щоб у законний спосію займатися підприємницькою діяльністю на території парку.

«Я вважаю, що вони в незаконний спосіб вилучили це майно у моєї дружини, тому що не було зачитане ні рішення, ні протоколу про вилучення: хто так ці люди? Вони прибігли, схопили, в якусь «Газель» загрузили, я не знаю, буду намагатися їхати до працівників благоустрою, домовлятися, щоб віддали обладнання, яким користувалася дружина, якщо віддадуть, далі звертатися до міліції, писати заяву, бо це крадіжка практично невстановлених осіб», - сказав роман Кучер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі