Місто

Представники міжнародних програм розповіли житомирським підприємцям, як скористатися грантами

15 June 2016, 14:10

15 червня у Житомирі відбулася велика об’єднана спільна зустріч представників німецької, голландської, швейцарської та італійської міжнародних програм підтримки та розвитку бізнесу з керівниками підприємств, установ та організацій, менеджерами різних ланок та підприємцями міста і області.

Про це Житомир.info повідомили організатори.

«Тема зустрічі: «Програми Senior Expert різних Європейських країн – ефективний інструмент розвитку українського бізнесу. Як скористатися грантовою програмою?» Організатори мали на меті ознайомити представників бізнесу, установ та організацій Житомира і області з можливостями, які надають програми міжнародної підтримки, а також надати покрокові інструкції щодо участі у таких міжнародних програмах. В ході зустрічі учасники мали змогу отримати детальну інформацію щодо дії програм, особливостей реалізації у розрізі сфери діяльності підприємства, установи, організації, а також отримати консультацію та фахове експертне роз’яснення щодо подання документів на участь у програмі. Основні вигоди та можливості участі у програмах Senior Expert: підвищення кваліфікації спеціалістів та керівного складу підприємств (установ, організацій); розробка маркетингових стратегій та збуту продукції; оптимізація технологічних процесів; покращення захисту навколишнього середовища та охорони праці; менеджмент якості; модернізація; налагодження співпраці із іноземними партнерами тощо», – йдеться в повідомленні.

Організатор заходу – Фонд громади Житомира у співпраці із департаментом економічного розвитку Житомирської міської ради і Торгово-промислової палати України.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на вул. Михайлівській 20 травня проходив перший в історії міста форум роботодавців та ярмарок вакансій.

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі