Події

У Житомирській області рятувальники дістали з 8-метрового колодязя тіло чоловіка

16 June 2016, 16:19

У селі Бистрик Ружинського району Житомирської області 15 червня рятувальники дістали з 8-метрового колодязя тіло чоловіка.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«15 червня близько 15:00 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню тіла чоловіка з колодязя. Подія трапилася у селі Бистрик Ружинського району. До місця виклику виїхало чергове відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік. Вони встановили, що загиблий знаходиться всередині криниці, глибиною близько 8 м. Один із рятувальників, задля захисту шкіри, вдягнув костюм Л-1 та обв’язавшись рятувальною мотузкою, спустився по криниці вниз. На допомогу йому кинули ще одну мотузку, карабін якою він зачепив за тіло. Завдяки чому інші рятувальники змогли витягнути загиблого на поверхню. Медики констатували факт його смерті. Загиблим виявився 50-річний місцевий житель. Чоловік пішов з дому ще вчора ввечері (14 червня) та не повернувся. Наразі всі обставини трагічної загибелі встановлюються фахівцями», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 2 квітня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню тіла жінки з колодязя в Ємільчинському районі Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі