Події

ДТП у Новоград-Волинському районі: постраждали водій і четверо дітей-пасажирів

17 June 2016, 10:25

 Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Peugeot Partner під керуванням рівненчанина трапилася на автодорозі Київ–Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області.

Четверо малолітніх дітей-пасажирів з травмами госпіталізовані до лікарні, - повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 18 години 16 червня поблизу с. Перемоги у Новоград-Волинському районі водій автомобіля  Peugeot Partner, 37-річний житель Рівненської області, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де автівка зіткнулася з бордюрним каменем. Внаслідок пригоди керманич і четверо дітей-пасажирів, віком від 6 до 11 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Діти госпіталізовані», - інформують на сайті поліції.

Обставини та причини, які призвели до ДТП, з’ясовуються у рамках розпочатого розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, 1 травня 2016 року в Житомирській області DАF врізався у Toyota, госпіталізували водія та 4 пасажирів. 13 червня цього ж року в Житомирі на Богунії сталася ДТП: ВАЗ витягали з-під маршрутки, а потерпілих забрала «швидка».

 
 
 
 
 
Фото патрульної поліції Житомира
 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі