Події

Від вибуху снаряду, який прилетів у Дениші з житомирського полігону, рибу з Тетерева викинуло на міст

17 June 2016, 18:40

17 червня близько 13.00 у с. Дениші Житомирського району біля мосту, що веде у Тригір’я, стався вибух. За попередньою інформацією, снаряд з житомирського полігону влучив у основу конструкції старого мосту, який знаходиться за декілька метрів від діючого.

За словами місцевих жителів, від вибуху вода з річки Тетерів розіллялась метрів на п’ятдесят, а рибу з річки викинуло на міст.

Поліція повідомляє, що потерпілих немає, визначити характер  та причину вибуху поки не можуть, проводять слідство. Уламки, які були знайдені на місці пригоди, відправили на експертизу.

«Близько 13.30 17 червня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Денишах під мостом через річку Тетерів стався вибух. На місці події працювали експерти-вибухотехніки та слідчо-оперативні групи ГУНП і Житомирського відділення поліції. Вилучені металеві елементи, імовірно, від снаряду калібром 122 мм. У результаті вибуху ніхто не постраждав. За вказаним фактом триває перевірка», - інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 17 червня снаряд з житомирського полігону влучив у міст, який знаходиться в селі Дениші Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі