Події

Поліція перевіряє обставини загоряння 7 автомобілів на стоянці у Житомирі

18 June 2016, 13:14

Уночі 18 червня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про пожежу на одній з автостоянок обласного центру. За попередніми висновками, факт підпалу транспортних засобів не підтвердився.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ  Нацполіції в Житомирській області.

«Близько 3 години ночі 18 червня до поліції надійшло повідомлення про пожежу на одній з житомирських автостоянок. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Після локалізації рятувальниками пожежі було зафіксовано, що вогнем знищено 5 автомобілів і ще 2 транспортних засоби зазнали часткових пошкоджень. За попередніми висновками представників УДСНС, загоряння сталося в одному з автомобілів через несправність електропроводки. Потому вогонь перекинувся на транспортні засоби, які знаходилися поруч.  Перевірки за вказаним фактом тривають», – йдеться в повідомленні.

На сайті управління ДСНС України в Житомирській області повідомляють, що повідомлення про пожежу надійшло від мешканця будинку, який знаходиться біля автостоянки.

 

«18 червня о 03:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння одразу 3-х автомобілів, що знаходились на стоянці у м.Житомирі. Телефонував мешканець одного з будинків, розташованих поряд з місцем виникнення пожежі. На місце події оперативно виїхали бійці 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що вогонь загалом охопив 5 автівок. Загоряння з моторних відсівок транспортних засобів вже перейшло до салонів. Також полум’я пошкодило ще 2 автомобілі, що були розташовані поруч, але власники швидко відігнали їх у безпечне місце. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів. Зважаючи на те, що в автівках є легкозаймисті рідини та електропроводка, гасіння вогню проводилось повітряно-механічною піною.  Спільними зусиллями рятувальників 03:30 пожежу локалізували, а о 04:00 ліквідували. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. На місце пожежі працювало 10 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобіля. Причина пожежі встановлюється фахівцями», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 18 червня  у Житомирі невідомі підпалили 7 автомобілів, 2 з них належать прикордонникам.

Фото з сайту управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі