Події

У Коростишеві помер 26-річний хлопець: знайомі кажуть – побили, медики – від алкоголю

21 June 2016, 13:36

У Коростишеві в ніч з 18 на 19 червня побили 26-річного хлопця, який через декілька днів помер в лікарні не приходячи до тями.

Про це Житомир.info розповів знайомий загиблого Тарас.

«Я так думаю, що точну правду, що насправді трапилося, ми не дізнаємося. Його побили в ніч з суботи на неділю (з 18 на 19 червня). О першій годині ночі його забрала «швидка». Він спочатку знаходився у комі, а сьогодні зранку він помер у лікарні. Було троє хлопців і дві дівчини. Вони призналися, що вони били, їх допитували. Їх одразу затримали, а сьогодні їм мали змінити міру запобіжного заходу. Не знаю, як там і що, адже у них батьки впливові. Хлопцю було 26 років», – розповів знайомий загиблого Тарас.

У прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області Житомир.info повідомили, що медики не виявили на тілі загиблого видимих тілесних ушкоджень.

«У ніч з суботи на неділю до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до медзакладу доставлено хлопця без свідомості, тобто, вже в комі. За попередніми висновками лікарів, причиною смерті є алкогольна інтоксикація. На даний час у ході кримінального провадження поліцією призначено судово-медичну експертизу щодо причин, які призвели до смерті хлопця. Досудове розслідування триває. За попередньою їхньою інформацією, він перебував у стані сильної алкогольної інтоксикації, видимих тілесних ушкоджень на тілі не було», – розповіла керівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

Слідчий Коростишівського відділу поліції ГУ НП у Житомирській області старший лейтенант поліції Ярослав Коруд розповів Житомир.info, що, поки триває з’ясування всіх обставин, сказати, що насправді сталося, не можна.

«Компанія людей відпочивала. А ось саме як хлопець отримав тілесні ушкодження, конкретних підтверджень немає. Ще тільки експертиза триває, тобто, конкретно сказати не можна. Щоб не збрехати і правильно сказати, зараз не можу, бо немає у нас заключення. Вони (компанія, з якою відпочивав 26-річний житель Коростишева - ред.), кожен розказують по-своєму: один розказує, що він упав, інший розказує, що це алкоголь, третій каже, «що нас не було, і ми нічого не бачили», – сказав слідчий Ярослав Коруд.

Як повідомляв Житомир.info, у київському госпіталі 31 травня помер військовослужбовець з Житомирської області: батько стверджує, що через побиття у частині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі