Місто

У Житомирі на обіди для малозахищених верств населення планують витратити майже 0,5 млн грн

22 June 2016, 11:36

Майже півмільйона гривень бюджетних коштів планують витратити в Житомирі на харчування соціально незахищених верств населення.

На сайті Державних закупівель опубліковані результати цінових пропозицій стосовно закупівлі ресторанних послуг із безоплатного харчування соціально незахищених верств населення міста  у закладах громадського харчування.

Замовник торгів, департамент праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради, планує витратити 479,5 тис. грн на 19220 обідів, по 9610 обідів на території Богунського та Корольовського районів (2 лоти).

17 червня акцептовані пропозиції ФОП Хомич Поліни Станіславівни та ТОВ «Кафе № 7» (по Богунському та Корольовському районам відповідно). Як відомо, житомирське «Кафе № 7» є ритуальним та спеціалізується на приготуванні поминальних обідів.

Всього пропозиції подали 4 учасники, пропозиція одного з них була відхилена через невідповідність документації, ще одного визнана менш вигідною.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році в колишньому ресторані на майдані Перемоги в Житомирі безкоштовно обідали пенсіонери.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі