Місто

Для популяризації проїзних квитків на електротранспорт у Житомирі вигадали акцію

22 June 2016, 13:08

Відтепер, купуючи проїзний квиток на комунальний електротранспорт, можна виграти безкоштовні квитки в кінотеатр.

Про це під час виїзного брифінгу повідомив заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

Чиновник розповідає: в першу чергу зниження вартості проїзного квитка робить проїзд у електротранспорті зручнішим для споживача.  

«Окрім того, що це стало дешевше і доступніше, це і прогнозовано, що в тебе в кишені є вже наперед оплачений проїзд, це вже підготовка до того самого електронного квитка. І що стосується нічних маршрутів і нічного тарифу, то на власників проїзних це не поширюється. Тобто, придбавши проїзний, ти можеш їздити як вдень, так і ввечері. Ввечері це 6 гривень, це ще більша економія для конкретно кожного споживача», - каже Дмитро Ткачук.

Для того, щоб популяризувати проїзний квиток, у міській раді вирішили піти нетрадиційним шляхом.

«Ми зараз спільно з кінотеатром «Україна» узгодили такий формат акції, що кожен власник нового проїзного, який закінчується на парну цифру, а фактично це кожен другий проїзний, отримує запрошення на двох осіб до кінотеатру «Україна». Фактично, купуючи два проїзних, ви маєте можливість гарантовано отримати два квитки в кінотеатр «Україна». В принципі, все банально просто. Квитки реалізовуються по черзі, по відомості. Варіантів якихось фальсифікацій просто немає. Купуєш проїзні, один з них обов'язково закінчується на парну цифру. В кінотеатрі обираєш один з шести кіносеансів, на який ти хочеш піти, і отримуєш свої квитки-запрошення в кіно. По результатах першого місяця ми обов'язково підіб'ємо обсяг проданих квитків. Ми розуміємо, що зараз літо і немає напливу студентів, але для того, щоб вийти в оптимальну цифру десь на вересень місяць, коли буде самий пік, порівняємо з обсягами реалізації за попередній місяць. І я переконаний, що такі кроки, попри їхню радикальність і не завжди логічну обґрунтованість, - знизити ціну і заробити більше, - це якраз оті нові рішення, які потрібні. Не можна для того, щоб заробити більше, завжди піднімати ціну. Ми просто втрачаємо пасажира. І ця логіка є невиправданою», - вважає заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянам за кожен другий проїзний запропонують квиток в кіно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі