Культура

У житомирському гідропарку готуються до триденного молодіжного фестивалю «Teteriv Green Fest»

23 June 2016, 17:21

У суботу, 25 червня, в гідропарку стартує триденний фестиваль «Teteriv Green Fest» присвячений Дню молоді. Наразі тривають роботи із встановлення концертної сцени, на якій виступатимуть зірки місцевого та всеукраїнського масштабу: «4.Worlds», «Retro21», «Разом ліпше», «Остров добрых надежд», «ZERNO», виступ Дяді Жори, DJ ROCKET, «BIGUDI SHOW», шоу діджеїв Gorbunoff and MC GAVR та Anna Lee.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Професійна сцена, вагою у 15 тон та розмірами 20х12 м, розміщуватиметься на дорослому пляжі. Таких в Україні є тільки чотири, розповідає Альона Сердечна, головний спеціаліст управління культури Житомирської міської ради», - інформує міська рада.

Музиканти, які виступатимуть для житомирян, з нетерпінням чекають на старт «Teteriv Green Fest».

«Приємним є те, що вперше в день відкриття фестивалю будуть виступати тільки житомирські музиканти, тому житомирська рок-сцена готова покорити мешканців міста своїми силами. Всі виконуватимуть власні пісні, ніхто не гратиме кавери», – розповідає Максим Козловець, лідер гурту «ZERNO».

Аби не розгубитися у насиченій розважальній програмі фестивалю, на центральній алеї гідропарку, поруч з адмінбудівлею, та на алеї біля дорослого пляжу висітимуть карти з позначками всіх заходів. Кожна локація буде позначена відповідним банером.

Ближче до води, недалеко від головної сцени, будуть облаштовані лаунж-зона та виїзна торгівля. Серед дерев розвішуватимуть гамаки, канатні гойдалки та розмістять карімати. Саме там житомиряни зможуть відпочити, почитати книжки з бібліотеки, взяти участь у психологічних тренінгах та майстер-класах.

Для дітей за допомогою кваліфікованих педагогів буде організована дитяча зона для проведення різноманітних інтерактивних ігор та малювання.

Щодня з 18:00 год. розпочинатиметься концертна програма у дискотечному форматі. Також в надвечірній час працюватиме шоу барменів, під час якого будуть виступати професійні бармени Житомира, які презентуватимуть приготування смачних напоїв.

«На території «Teteriv Green Fest» кожен зможе знайти для себе зону відпочинку. День молоді не тільки для молоді, адже молодість є або була у кожного з нас. Ми намагалися на одній території розмістити все, щоб залучити якомога більше людей та зацікавити різні верстви населення та вікові категорії», – додає Альона Сердечна.

Для безпеки громадян організаторами продумана система огорожі пляжної зони, де відбуватиметься нічна дискотека, та встановлено три контрольовані входи на пляж. Вхід на пляж вільний. Ці заходи зумовлені забороною внесення алкогольних напоїв на територію пляжної дискотеки та появи людей в стані алкогольного сп’яніння, пояснює Альона Сердечна.

У нічний час робота транспорту буде відрегульована: кількість тролейбусів буде збільшена, вони курсуватимуть до 1:00 ночі.

Які ще заходи заплановані у Житомирі до Дня молоді та Дня Конституції – дивіться тут

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі