Влада

Директор медколеджу Клименюк приїхав з колективом до Житомира, бо голова облради не пускає його у відпустку

23 June 2016, 17:51

По обіді 23 червня біля кабінету голови Житомирської обласної ради поліція, у коридорі - півтора десятка жінок та директор Бердичівського медичного коледжу Володимир Клименюк, який намагається потрапити на прийом до Анжеліки Лабунської. Фото конфлікту на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook оприлюднив громадський активіст Валерій Арушанян.

Через годину поліція, отримавши необхідні пояснення, пішла, а Володимир Клименюк зі своїм колективом продовжує ходити по кабінетах: в обласній раді йому відмовляються підписувати заяву на відпустку.

«Тут перераховані всі статті, тут є виписка, завірена МСЕК, що у мене є третя група, є рішення суду, що я виховую сам дитину. Подав це на щорічну відпуску. Знову ж таки, подав невикористану по дитині соціальну відпустку. Як бачите, завірена вона в управлінні охорони здоров’я, завірена в канцелярії дев’ятим числом  в Житомирській обласній раді. Ми прийшли з колективом. Вона не стала нас приймати, почала тікати з кабінету, весь колектив за нею, тут в коридорі, потім зайшли в приймальню, де відбувалася мова, ось є мої свідки, є запис, де Анжеліка Вікторівна чотири рази мене обізвала «потворою» і сказала «геть звідси» . Я кажу: послухайте, чому ви не підписуєте, дайте відповідь. Яке сьогодні має право людина з вищою юридичною освітою не підписувати мені, порушує закон. Це що, беззаконня? Справа в тім, що в мене зараз дитина знаходиться на обстеженні», - скаржиться Володимир Клименюк.

«У березні йому надавалася відпустка  за моїм розпорядженням як для батька-одинака, є всі відповідні накази, є моє розпорядження. Якщо людина 80% свого часу знаходиться на лікарняному або в відпустках, щоб не розбиратися у порушених кримінальних справах, офіційно тікати у відпустку. Складений відповідний акт щодо його поведінки на комісії і складено відповідний акт щодо його поведінки тут. Якщо людина кидається і робить певні речі - є для цього адміністративний кодекс, є для цього кримінальний кодекс. Моя позиція щодо роботи цієї людини на цій посаді не змінилася - в найближчі терміни у законний спосіб він буде звільнений», - запевнила Анжеліка Лабунська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі