Політика

Колектив Бердичівського медколеджу поскаржився Юлії Тимошенко на голову Житомирської облради

24 June 2016, 18:14

Колектив Бердичівського медичного коледжу, яким керує Володимир Клименюк, поскаржився нардепу Юлії Тимошенко на голову Житомирської облради Анжеліку Лабунську.

У розпорядженні Житомир.info є лист-звернення колективу до голови «ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

«Колектив КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» надзвичайно схвильований ситуацією, яка склалась 23 червня 2016 року, коли його представники завітали на прийом до голови Житомирської обласної ради Лабунської А.В. Мета візиту ­- глобальна проблема, яка постала перед Бердичівським медичним коледжом ­- приєднання нашого навчального закладу до Житомирського інституту медсестринства, яке вона планує зробити найближчим часом та з інших резонансних питань… Не дочекавшись голови обласної ради, ми вибачилися та зайшли в кабінет, у якому можна було втратити свідомість від запаху цигаркового диму та перегару…», – йдеться у листі.

Повний текст звернення до Юлії Тимошенко читайте нижче.

Як повідомляв Житомир.info, по обіді 23 червня біля кабінету голови Житомирської обласної ради зібралися півтора десятка жінок та директор Бердичівського медичного коледжу Володимир Клименюк, який намагався потрапити на прийом до Анжеліки Лабунської.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі