Політика

Житомирська організація «Радикальної Партії Олега Ляшка» взяла участь у забігу до Дня молоді

25 June 2016, 16:42

Команда Житомирської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка взяла участь у «Кольоровому забігу» до Дня молоді, який відбувся 25 червня 2016 року.

Забіг стартував о 13:00 год. з Майдану ім. Корольова. Міську організацію представили: капітан команди, заступник голови міської організації РПЛ – Анатолій Лисенко, депутат Житомирської міської ради РПЛ – Максим Манухін, помічник-консультант народного депутата Попова І.В. – Олександр Вєтров з дружиною – Анастасією Вєтровою.

Не дивлячись на спекотну погоду, однопартійці виявили міцний командний дух та отримали масу незабутніх емоцій від пробігу. Бігуни продемонстрували вправність та швидкість, швидко подолавши відстань в 3 км. Достойний результат забігу продемонстрував капітан команди Радикалів – Анатолій Лисенко, фінішувавши у першій десятці. Коментуючи участь команди РПЛ у цьому спортивно-креативному заході Анатолій Іванович зазначив: «Своєю участь у забігу ми підтримуємо молодь, здоровий спосіб життя, а також розвиток спорту в місті Житомирі та легкої атлетики зокрема».

Кольоровий пробіг приніс всім незабутні емоції, відчуття радості і щастя. Різнокольорові пудрові малюнки прикрасили футболки учасників Радикальної Партії Олега Ляшка, а на фініші група підтримки чекала своїх спортсменів з прохолодними напоями та словами вдячності!

Прес-служба Житомирської міської організації «Радикальної Партії Олега Ляшка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі