Події

Житомирська поліція розшукує 11-класника, який втік з санаторію «Лісовий берег»

27 June 2016, 14:12

26 червня увечері з території санаторію «Лісовий берег» у Житомирському районі пішов та до цього часу не повернувся Вадим Павленко. Правоохоронці розшукують хлопця та просять громадян допомогти встановити його місцезнаходження.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Хлопець проживає в с. Кам’янці Олевського району, навчається в 11 класі спецшколи-інтернату цього ж району. 26 червня близько 19.30 він пішов з дитячого санаторію та до теперішнього часу не повернувся. За наявною інформацією, може добиратись до Олевського району. Поліція розшукує підлітка та звертається до громадян з проханням допомогти встановити його місце знаходження», – йдеться у повідомленні.

Прикмети Вадима: на вигляд 15-17 років, худорлявої тілобудови, волосся світле, кучеряве.

Був одягнений: у шорти чорного кольору та футболку темносірого кольору.

Особлива прикмета: на лівій нозі має татуювання «Vadym».

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Вадима Павленка, повідомте до поліції за телефонами:(0412) 40-78-03, 40-78-04, (093) 026-26-73 або на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня пішов з дому своєї бабусі у с. Котівці Радомишльського району та не повернувся 15-річний житомирянин Дмитро Папуша.

Фото ГУ НП в Житомирськый облсасті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі