Місто

У житомирському гідропарку десятки людей влаштували водний батл

27 June 2016, 15:03

Водний батл відбувся на дорослому пляжі гідропарку 27 червня в рамках триденного фестивалю «Teteriv Green Fest». Десятки людей із дітьми, які бажали освіжитися у полуденну спеку, могли долучитися до масового обливання водою.

«Це водні бої, водний батл в рамках фестивалю Teteriv Green Fest і наша задача зробити всіх мокрими та щасливими. Ви можете спробувати вибороти шланг і пообливати людей. Це круто в таку спеку!», - зазначила провідний спеціаліст управління культури Житомирської міської ради Олена Головко.

Супроводжувалась масова забава із кардинально різних композицій – від дитячих пісень до шансону.

«Це момент стьобу такого. Людям подобається», - прокоментувала Олена Головко.

Учасники батлу поливалися водою з пожежної машини.

«Просто привезли пожежну машину, поставили конструкцію, ведучі анонсували за годинку до батлу і прийшли бажаючі, відпочиваючі, діти. Хто засмагає - той прийшов», - розповіла спеціаліст управління культури Житомирської міської ради Альона Сердечна.

Святкування Дня молоді триватиме у гідропарку до самого вечора і завершиться виступами українських ді-джеїв.

«Батл буде години дві, наскільки вистачить води у пожежній машині. Потім у нас на центральній алеї майстер-класи зі східних танців та клубних танців, бібліотека свіжого повітря, спортивні змагання по всьому парку і на фінал сьогодні - велика концертна програма за участю українських ді-джеїв і хедлайнером цього свята буде Анна Лі, вона подарує свій талант всім нам», - розповіла заступник начальника управління культури Житомирської міської ради Наталія Марчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі