Політика

В обласній філармонії пройшов конкурс «Зірка Житомирського району»

29 June 2016, 18:11

Вокальні номери, хореографічні виступи та ораторське мистецтво – у житомирській обласній філармонії 26 червня пройшов дитячий конкурс «Зірка Житомирського району». Участь у конкурсі взяли більше 70 учасників та колективів. За словами головного організатора свята депутат Житомирської обласної ради Володимира Кропивницького кожен учасник вже є переможцем та отримає подарунки від спонсорів.

«Сьогодні всі тут присутні – зірки, я в цьому впевнений. На початок зараз зареєстровано близько 70 дітей та колективів. Будуть відзнаки та призи. Впевнений, що атмосфера буде чудова, тому що діти позитивні. І всі виступи будуть класні та позитивні», - розповідає депутат Житомирської обласної ради Володимир Кропивницький.

Тут усе як на справжньому конкурсі: журі, до якого увійшли хореографи провідних танцювальних шкіл, голови сільських рад та фотографи. Місце проведення конкурсу обрано невипадково. За словами організаторів та меценатів свята таким чином діти зможуть спробувати себе на великій сцені.

«Якщо свято гарне, воно має відбуватись в гарному закладі. Я впевнений, що обласна філармонія - це той заклад, який буде приймати всі райони, а не тільки Житомирський район. І я, як депутат обласної ради по місту Житомиру, буду ініціювати таке свято, і сам буду його проводити, свято міста Житомира, а саме у Богунському районі. Це мій район. Ну, і буду передавати естафету. Знаєте, як раніше передавали естафету в обливанні, то я теж започатковую гарне свято і вже зараз передаю естафету всім депутатам та всім небайдужим до талановитих дітей, до нашої області, до нашого краю, дивлячись на дітей, які будуть виступати, як вони хвилюються, я теж чесно кажучи хвилююсь. Змагання як у спорті, так і в мистецтві є. Сьогодні буде гарне змагання, переможуть усі без виключення. Але найкращі будуть представлені нами на святі «Зірки Житомирської області», - каже Володимир Кропивницький.

Після усіх виступів члени журі обрали найкращі номери та відзначили виконавців грамотами та грошовими преміями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі