Місто

У Житомирі хочуть визнати аварійним та знести будинок № 59 по вул. Князів Острозьких

30 June 2016, 16:58

Визнати аварійним та знести житловий будинок № 59 по вул. Князів Острозьких (колишня Шелушкова) у Житомирі планують на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради, яке проведуть у п’ятницю, 1 липня.

Повідомлення про скликання позачергового виконкому та проект рішення «Про аварійний житловий будинок № 59 по вул. Князів Острозьких в м. Житомирі» 30 червня розмістили на сайті Житомирської мерії.

«У зв’язку з незадовільним технічним станом житлового будинку № 59 по вул. Князів Острозьких (…) виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Визнати житловий будинок № 59 по вул. Князів Острозьких в м. Житомирі аварійним, таким, що загрожує обвалом і не підлягає капітальному ремонту, та знести його.

2. Доручити відділу по обліку та розподілу жилої площі міської ради (Сидун Н.І.) до 15 липня 2016 року відселити мешканців квартир № 9 даного будинку.

3. Управлінню житлового господарства міської ради (Кондратюк С. М.) та управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (Дідківський М.В.) забезпечити до 1 серпня 2016 року розборку житлового будинку, зазначеного в пункті 1 даного рішення, механічним способом без оприбуткування матеріалів через непридатність їх для подальшого використання», - йдеться у проекті рішення.

Доповідачем по зазначеному питанню значиться начальник управління житлового господарства міської ради Сергій Кондратюк.

Нагадаємо, влада Житомира хотіла ще в 2013 році знести два аварійних будинки по вулиці Старовільській, 22 і Шелушкова (Кн. Острозьких), 59. Пізніше за другою адресою вирішили побудувати житловий будинок, а 8% квартир віддати учасникам АТО. У березні 2015 року депутати міськради віддали земельну ділянку площею 0,1734 га по вул. Князів Острозьких, 59 під будівництво ЖБК «Атошник».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі