Місто

У Житомирі спецпризначенці та десантники провели на Корбутівці антитерористичне навчання

30 June 2016, 18:38

Представники СБУ, поліції, служби з надзвичайних ситуацій та Нацгвардії спостерігали за антитерористичними навчаннями, які провели 30 червня у Житомирі на території технологічного університету.

За легендою навчань терористи захопили приміщення і заручників. Використовуючи зброю та бронетехніку, завдання по визволенню заручників виконували десантники та спецпризначенці. Вони продемонстрували злагоджені дії і за лічені хвилини впорались із завданням.

«Сьогодні було проведене антитерористичне навчання, де були задіяні всі сили і засоби координаційної групи антитерористичного центу при УСБУ в Житомирській області. Справа в тому, що відбувається реорганізація, у нас з'явилися нові підрозділи, нові керівники. І для того, щоб всі злагоджено, в єдиному оперативному задумі працювали, було проведене вказане навчання. До даного навчання були залучені представники УСБУ, ГУ Нацполіції, патрульної поліції Житомира, підрозділи ВДВ, Національної гвардії, ДСНС. Оперативний задум навчань був приближений до бойової обстановки. Сподіваюсь, що ми зробили свою роботу добре», - зазначив начальник управління СБУ в Житомирській області Володимир Пахнюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі