Місто

Житомирян запрошують обговорити проект будівництва двох багатоповерхівок на Польовій

1 July 2016, 10:50

Громадськість запрошують ознайомитися з матеріалами містобудівної документації «Детальний план території житлової та громадської забудови по вулиці Кибальчича, 18-а в м. Житомирі».

Відповідне оголошення опубліковане на сайті міської ради 1 липня.

«Метою розроблення містобудівної документації є можливість використання території за цільовим призначенням — для будівництва житлової та громадської забудови (відповідно до діючого Генерального плану міста Житомира затвердженого рішенням 16 сесії міської ради 23 скликання від 26.12.2001. №266). Проект містобудівної документації розроблено ТОВ «Творча архітектурна майстерня «Архіград» на замовлення управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради. Підставою для розроблення проекту містобудівної документації є рішення Житомирської міської ради від 17.09.2015 №1013 «Про внесення змін до окремих рішень міської ради з земельних питань».

Нагадаємо, у вересні минулого року депутати на позачерговій сесії проголосували за надання дозволу на розроблення детального плану території управлінню містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради та на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок управлінню регулювання земельних відносин Житомирської міської ради, як уповноваженим виконавчим органам міської ради, за чотирма адресами: вул. Радонова-ЛЕП-Шумського – орієнтовна площа 1,3 га; вул. Вокзальна, 20-а – 0,23 га; вул. Кибальчича, 18-а – 0,28 га; вул. Маликова, 24 – 0,25 га. 

Міська влада пропонує громадськості розглянути проекти багатоквартирної житлової забудови на двох ділянках: №1 — 0,157 га, №2 — 0,61 га., (І черга ділянка №2 – 0,41 га). Чисельність населення у багатоквартирній забудові (І черга) – діл. №1 78 чол., ділянка №2 – 176 чол. Житловий фонд (багатоквартирний) – ділянка №1 – 1948,48 тис. кв. м., ділянка №2 – 4323,76 тис. кв.м. (перспектива – 2161,88 тис. кв.м.).

«Ознайомитися з проектом «Детальний план території житлової та громадської забудови по вулиці Кибальчича, 18-а в м. Житомирі» можливо на паперових носіях в приміщенні Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 6 з дня першого опублікування цього повідомлення. Зауваження та пропозиції до вказаного проекту приймаються в письмовій формі на адресу управління містобудування, архітектури дизайну міського середовища міської ради: м. Житомир, вул. Покровська, 6,  тел. 472-786 з дня першого опублікування цього повідомлення (за електронною адресою  umazt-rada. gov.ua). Пропозиції до проекту вказаної містобудівної документації подаються відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», - зазначається на сайті міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, за адресою вул.Кибальчича, 18-а збиралися будувати багатоповерхівку по програмі «Доступне житло». В квітні 2010 року начальник управління капітального будівництва Віктор Умінський повідомляв, що по будинку за адресою вул. Кибальчича, 18а вже є ескізні проробки розташування 84-квартирного будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі