Місто

Свято прощання та свято надії

1 July 2016, 11:21

30 червня 2016 року в Центрі професійно-технічної освіти м. Житомира відбувся випуск. 190 юнаків та дівчат отримали дипломи кваліфікованих робітників, а 108 з них разом з професією – атестат про повну загальну середню освіту.

Багаторічна співпраця пов’язує навчальний заклад з багатьма підприємствами міста та області, які з задоволенням беруть на роботу наших випускників, адже Центр професійно-технічної освіти гарантує якісну професійну освіту та робітничу кваліфікацію.

На випускному святі традиційно були присутні замовники робітничих кадрів.

Провідний інженер профадаптації Житомирської дирекції підприємства «Укрпошта» Довженко Тетяна Григорівна зачитала привітання дирекції випускникам Центру професійно-технічної освіти м. Житомира. Шевеленко Наталя Василівна – заступник начальника відділу кадрів Житомирської дирекції підприємства «Укрпошта», Ісько Анатолій Андрійович – начальник цеху перевезення пошти наголосили, що підприємство чекає не тільки операторів комп’ютерного набору, а й електромонтерів, водіїв автотранспортних засобів, слюсарів з ремонту автомобілів.

Директор приватної фірми «Автокомплекс - Сервіс» Конодюк Василь Сергійович запросив випускників на роботу на підприємства міста, де вони зможуть вдосконалити знання та навички, отримані в навчальному закладі, та стати згодом висококваліфікованими спеціалістами.

Випускники, які бажають продовжити навчання, мають змогу отримати освіту в Національному університеті культури та мистецтв. Про це наголосив Пересічний Михайло Іванович – президент асоціації кулінарів України, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Національного університету культури та мистецтв.

Не зупинятися на досягнутому, продовжувати освіту протягом життя закликав Фіалковський Віктор Іванович – заступник голови Житомирського міського осередку асоціації кулінарів України.

Центр професійно-технічної освіти готує кваліфікованих робітників за професіями, які є стратегічно важливими для економіки і обороноздатності країни: трактористів, електриків, кранівників, електрогазозварників, слюсарів з ремонту автомобілів, операторів поштового зв’язку, кухарів, продавців, секретарів.

Для тих, хто прагне бути сучасним, освіченим, креативним, фаховим, свідомим громадянином держави – світлі і просторі навчальні кабінети, лабораторії, майстерні, автотракторний стан на 100 одиниць техніки, спорткомплекс, клуби, бібліотеки, з підключенням до мережі Інтернет, гуртожиток та гарантована стипендія.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі